Predškolska ustanova Malo stopalo osnovana je 2016. godine. Nalazimo se u Novom Sadu, Cara Dušana 39. Objekat je potpuno nov i obuhvata 150m², opremljen je po normativima i standardima, a po meri deteta. Posedujemo i dvorište koje je prilagođeno za igru i boravak dece na otvorenom prostoru. Nameštaj je tako dizajniran da ga deca lako mogu koristiti, a didaktički materijal je deci uvek na dohvat ruke.

Predškolska ustanova Malo stopalo je osmišljena da kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece, uzima učešće u ukupnom psihofizičkom razvoju deteta od 1 do 7. godine. Kroz naš program vaspitanja i obrazovanja u atmosferi poverenja i međusobne saradnje, ostvarujemo svoje sadržaje.

Predškolsku ustanovu je osnovala i vodi Elizabeta Mitrović, master pedagog. Deca su raspoređena po vaspitnim grupama, jaslena u kojoj su deca od 1 do 3 godine i mešovita grupa koju pohađaju deca od 3 do 7 godina.

Podelite ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page